Psychologist Session

Vanliga frågor

Du frågar - jag svarar

 

Hur är det med tystnadsplikt och sekretess?

Som legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut har jag givetvis tystnadsplikt. Vid en påbörjad kontakt kommunicerar vi krypterat via en tjänst som heter Kaddio.

Hur gör jag om jag behöver lämna återbud?

Återbud lämnas senast under kontorstid
(8-17) dagen innan inbokat besök.
Uteblivet besök debiteras enligt ordinarie samtalstaxa och sent återbud (efter kl. 17 dagen innan) debiteras med 50 % av ordinarie samtalstaxa.

Har du vårdavtal med Region Västerbotten?

Ja. Det krävs dock en godkänd hänvisning av psykiatrin för att få ett vårdavtal, d v s rätt till det som kallas för "avtalsterapi". Vårdavtalet innebär att du betalar enligt regionens ordinarie taxa och att samtalen räknas in i högskostnad/frikort. Vänd dig till din hälsocentral för mer information och eventuell remiss.

Finns det möjlighet till videosamtal?

Ja, vi kan träffas över videosamtal genom tjänsten Kaddio. Du behöver först boka en tid via telefon eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret. Därefter får du en länk med inbjudan till ett säkert program där du genom BankID-inloggning eller lösenord antingen kan skicka meddelanden och ha krypterade videosamtal med mig.

Vad kostar det?

Kostnaden varierar beroende på om det handlar om samtal individuellt, i par eller i grupp. Hör av dig till mig för aktuella arvoden.

Hur betalar jag?

Jag skickar faktura och du kan betala med swish (123 517 55 67) eller via bankgiro
562-8771.